Kalendarium 2019

Uppdaterad 190321

27 april Motorträff och öppet hus på Toveks Bilmuseum i Kinna
VW Väst besöker Toveks bilmuseum 27 april då det även är Motorträff i Fristla.
Vi samlas inte i förväg utan åker direkt till Toveks på Fritslavägen 6 i Kinna. De vill gärna veta hur många som kommer. Föranmälan senast 22 april till klubben.
Välkomna!
Caféträff på Färjenäs varje onsdag maj-september
Succén återkommer i år! Varje onsdag hela sommaren blir det caféträff  för entusiastfordon från ca kl 17 på Färjenäs i Göteborg.
Flickorrna på Färjenäs serverar fika och vi kollar bilar och umgås så länge vi vill. Adressen är Karl IX:s Väg 1, Göteborg.           
Välkomna!

19 maj Tjolöholm Classic Motor
I år firar Tjolöholm Classic Motor 26 år. Sedan flera år har TCM etablerat sig som ett av landets mest högklassiga och välbesökta veteranfordonsevenemang. Årets upplaga kommer med all säkerhet att bli det bästa året hittills. Samarbetet med tidningen Classic Motor Magasin har pågått i många år och fortsätter även i år. Vi hälsar alla entusiastfordonsklubbar och enskilda utställare välkomna till en späckad och innehållsrik dag på Tjolöholm den 19 maj 2019. Vi räknar med fler än 1200 utställare, mycket publik och strålande väder. Alla som ska stå i en klubbmonter anmäler sig till respektive klubb. Utställningen stänger kl 16. Vill du ställa ut i VW Västs monter hör av dig senast 28 april!
VWälkomna!

19 juni Slussträff Trollhättan
A
rr: Trestads Veteranbilsklubb
Även i år besöker vi Slussträffen i Trollhättan. Trevlig miljö och många trevliga bilar. Denna träff äger rum varje onsdag hela sommaren.
Det är bara att komma, ingen gemensam ditresa planeras, kom dock senast kl 18, det blir knökfullt!               
Välkomna!

4 Juli Träff fästningsholmen Kungälv
Arr: Kungälvs Kulturhistoriska Fordonsvänner

11 juli Träff slottsparken Gräfsnäs
Arr: Alingsås motorveteraner

25 juli Fjordträff Uddevalla
Arr: Fjordträffen

10 augusti Besök Monarkmuseum Falkenberg

12 oktober Årsmöte


Obs! Programmet är preliminärt.